Nieuwjaarsconcert 2019

Op zaterdag 5 januari 2019 zal Chr. Harmonie Crescendo het nieuwe jaar muzikaal inluiden met een kort borrelconcert onder het genot van een hapje en een drankje.

Het nieuwjaarsconcert van 2018 was de eerste in deze nieuwe stijl en dat is het orkest zo goed bevallen dat er dit jaar weer voor gekozen is. De traditionele nieuwjaarsborrel en het nieuwjaarsconcert zijn hierbij in elkaar geschoven tot een proost-en-toast-concert. Ontmoeting tussen de muzikanten en bezoekers staat deze avond centraal. Het orkest zal korte blokken met gevarieerde lichte (pop)muziek laten horen en is er tussendoor tijd voor een hapje, drankje en praatje. Twee deelnemers aan het Améézing Concert van afgelopen najaar, Matthijs Blomjous en Amber van Dijk zullen respectievelijk ‘Purple Rain’ en ‘Make you feel my love’ vertolken.

Naast het grote orkest onder leiding van dirigent Ronald Slager, zal ook het opleidingsorkest Poco Crescendo van zich laten horen. Dit bestaat uit leerlingen van alle leeftijden en zij hebben onder leiding van Hilda Versluis weer hard geoefend om een mooi programma te presenteren. Poco Crescendo speelt onder andere voor u ‘We will rock you’ en ‘Of kings and castles’.

Kortom het belooft weer een afwisselend concert te worden. Iedereen is van harte welkom. Als u nog niet bekend bent met Crescendo, dan is dit dé manier om het orkest en haar leden te leren kennen. De toegang en consumpties zijn gratis. Een bijdrage in de kosten is van harte welkom.

Het borrelconcert vindt plaats op zaterdag 5 januari 2019 in het kerkgebouw aan de Van Beekweg 15 te Ermelo, aanvang 20:00 uur (zaal open 19:30 uur).