Améézing Concert
Live karaoke met Crescendo

Op zaterdag 28 oktober vond het eerste Améézing Concert van Crescendo plaats; een heerlijke avond met muziek in het Kerkelijk Centrum. Na 4 jaar Maestroconcerten was het dit jaar tijd voor een nieuw concept. De zaal werd omgetoverd tot een café en op het podium werd ruimte gemaakt voor zangers en zangeressen. Dit concert draaide namelijk om karaoke met het orkest.

Iedereen die wilde zingen, kon zich van tevoren opgeven. Hiervoor hoefde je niet de beste zanger van Ermelo te zijn, maar toch lag de zangkwaliteit van de deelnemers behoorlijk hoog. Er waren individuele deelnemers, maar ook duo's en zelfs een trio. Van Nederlandstalig tot rock tot ballad, er kwam van alles voorbij. Het publiek zong de hele avond enthousiast mee, er werd gedanst en gejoeld; het was een groot feest. Ook ex-Maestro-deelnemers Arie van Buuren en Sjaak Teuwissen hebben zich laten zien en horen tijdens deze bijzondere avond.

Crescendo bedankt iedereen die zich van tevoren of spontaan tijdens het concert heeft opgegeven om een nummer te zingen, en natuurlijk het enthousiaste publiek. Voor meer sfeerimpressies van de avond, zie Ermelo van NU en De Stentor. Foto's van het concert zijn hier te vinden.